Slide Prijavi se na softver Barter softver Naš Barter softver za plaćanje je namenjen svim registrovanim Barter korisnicima.

Softver omogućava zajedničke poslovne krugove orjentisane ka potencijalnim pravnim, ali i fizičkim licima/kupcima i prodavcima. Naime on ne uključuje samo preduzeća, već uključuje potrošače i potencijalno privredna udruženja i lokalne samouprave na promociji održivog ekonomskog razvoja.

O Barter softveru

Barter softver, kao dinamična računovodstvena struktura, omogućava registrovanim Barter korisnicima posebne dozvole, račune, valute, ali i sadržaj kojim mogu jednostavno postaviti oglas za tržište i imati sopstvenu Internet prodavnicu, sa svim postupcima kupo/prodaje i praćenja zaliha. 

Napredna funkcionalnost softvera omogućava Barter brokerima (registrovanim Brokerima Barter posrednika) da pruže odgovarajuću podršku Barter korisnicima.

Plaćati se može:

Slanjem SMS-a sa ključnim rečima i drugim prilagođenim komandama

Interaktivnim glasovnim odgovorom: izvršite uplate, potražite podatke o računu i plaćanje pozivanjem broja

Na ime, E-mail, broj telefona, broj računa ili KR kod

Barter softver i platforma omogućava:

Ova platforma i mobilna aplikacija, aplikacija za mobilne uređaje, je dostupna svim registrovanim Barter korisnicima besplatno.

Naša platforma ima sve karakteristike internet bankarstva. Uplaćujte, pogledajte istoriju svog naloga i pronađite proizvode, samo su neke od mnogih funkcija na mreži.

Zašto Barter?

Ideja, misija i vizija su da se uspostavi tržište osiguranog poslovanja, uveća proizvodnja i promet, restrukturira unutrašnji dug, organizuje izvoz/uvoz i pokrenu investicioni ciklusi.

Firme konstantno tragaju za mogućnostima privlačenja novih kupaca / klijenata.
Barter berza je alternativna opcija poslovanja – dopunski promet. Svojim strukturalnim osobinama nudi rešenje u kreiranju dodatnog obima posla uz smanjene troškove, poboljšani novčani tok (cash flow) i povećanu efikasnost.

Pročitajte naš FAQ

Najčešća pitanja vezana za Barter, kao i njihove odgovore možete pronaći na našoj FAQ strani. Naravno, ukoliko imate još nekih nedoumica, možete nas naknadno kontaktirati.

Registruj se